Hi,

Ik ben Jordi. Op het moment van schrijven (september 2015) ben ik net 41 jaar. Getrouwd sinds 2010 en heb een kleine, lieve dochter sinds juni 2013.

Aangezien ik een beroep heb waarbij ik veel achter een beeldscherm zit (ongeveer in de IT) probeer ik al jaren privé mijn lichaam gezond en op conditie te houden. In het verleden in de sportschool, maar sinds 2009 ben ik gaan fietsen en sinds 2013 echt wielrennen. Sindsdien ben ik dit met meer visie gaan doen, inclusief een goede racefiets en een gezonder eetpatroon.

Mijn vrouw is dol op weblogs van vrouwen die hun leefstijl en hobby (meestal voeding, make-up, haar) in een weblog of videolog optekenen en steekt hier ook veel van op. Haar leek het een leuk idee als ik dit ging doen voor de hobby-wielrenner-voeding-bewuste forensende medemens zoals ik. Ik verwacht dat er velen zijn.

Ik ga dus dingen vertellen over:

  • mijn fiets en waarop ik mijn aankoop heb gebaseerd
  • de tweaks aan mijn fiets: wat en waarom
  • waar ik allemaal tegenaan loop en helaas ook tegenop fiets
  • levensstijl om beter en sneller te kunnen fietsen … vooral dus voeding en hoe ik heb kunnen afvallen zonder voorgekookt dieet

Dus waarom niet. Via WordPress tooling kan ik zien of men dit blog a) kan vinden en b) er iets aan vindt. Zo niet, dan gaat de stekker er weer uit. We zien wel … hopelijk heeft iemand wat aan mijn ervaringen en tips. En misschien dat er mensen zijn met tips voor mij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s